На Тернопільщині правоохоронці змагалися за звання найкращого (фото)

_MVS3990

Змагання з одного із найпопулярніших видів спортивних єдиноборств - самбо - відбулося серед працівників поліції області. Участь у ньому взяли 14 команд, загальна кількість учасників – 59 осіб.

В результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда Збаразького відділення поліції. Друге місце посіла збірна роти поліції особливого призначення. На третій сходинці – колектив Тернопільського відділу поліції, пише Досьє 102.

Як зазначив начальник сектору професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП Олексій Криворучко, змагання були запеклими ти динамічними, кожен учасник намагався показати свою силу, витривалість та майстерність.

_MVS4089
_MVS4089

- Самбо — не тільки вид спортивного єдиноборства, а також система протидії противнику без застосування зброї. Поліцейські під час виконання службових завдань повинні вміти захистити себе та швидко затримати правопорушника. Саме самбо, з його динамічними прийомами боротьби, допомагає правоохоронцям у їхній щоденній роботі, - зазначає Олексій Криворучко.

Найкращі результати в своїх вагових категоріях показали: Володимир Бовін з Заліщицького відділення поліції, Віктор Осадців з Бучацького відділення поліції, Юрій Березовецький зі Збаразького відділення поліції, Юрій Костюк, Павло Палюх та Сергій Мартинюк з Тернопільського відділу поліції, Олександр Лагно з Підволочиського відділу поліції та Артем Підлісний з роти поліції особливого призначення.

_MVS4275
_MVS4275

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами, кубками, грамотами.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео