Орест Сарматський

На Тернопільщині шахрайка за 9 тисяч гривень зняла «пороби» з пенсіонерки 

43d189557c6b14bcf077bd3cb01ee33cb58b63c2 (Copy) (1)

Поліцейські Борщівщини розшукали зловмисницю, що обшахраювала місцеву пенсіонерку на дев’ять тисяч гривень.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, шахрайкою виявилася 52-річна мешканка міста Золотоноша Черкаської області. У скоєному вона зізналася. Видурені гроші у лиходійки вилучили.

До співробітників Борщівського відділення поліції звернулася 71-річна жителька села Пилипче про те, що невідома особа, яку вона пустила до власного помешкання, аби зняти «пороби», видурила у неї дев’ять тисяч гривень. Зі слів потерпілої, зловмисниця ходила селом, пропонуючи різний крам. До оселі пенсіонерки потрапила, залякавши останню розповідями про прокляття і обіцянкою все виправити, провівши обряд відмолювання грошей. Бабуся довірилася незнайомці внаслідок чого втратила немалі гроші. Натомість зловмисниця залишила старенькій у «подарунок» рейтузи вартістю 70 гривень, йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що розшуківці Борщівського відділення поліції спільно з оперативниками управління карного розшуку з’ясували, що зловмисниця до села прибула на автівці. Завдяки камерам відеоспостереження було ідентифіковано транспортний засіб і незабаром на виїзді з Борщова було помічено назване авто. Зловмисницю встановили. У скоєному вона зізналася.

Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео