Олеся Поліщук

На Тернопільщині шукають директора для одного з музеїв

unnamed (1) (1)

Бережанська міська рада оголосила конкурс на посаду директора Бережанського міського музею книги.

- Кваліфікаційні вимоги до кандидатів: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта відповідного спрямування; стаж роботи у сфері культури не менше трьох років; здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки, - йдеться в оголошенні на сайті Бережанської міської ради

Документи від кандидатів приймаються до 17 грудня 2021 року на поштову та електронну адресу відділу культури, туризму та релігій Бережанської міської ради: вул. Площа Ринок, 15, м.Бережани, Тернопільська обл., 47501, контактний телефон: (03548) 2-16-55, електронна адреса: kultmrber@ukr.net.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Посадовий оклад директора Бережанського міського музею становить 7464,0 грн. Також передбачені виплата матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі посадового окладу, доплата за вислугу років.

Бережанський музей книги заснований у 1984 році. Поширює інформацію з історії книгодрукування, творчого життя письменників Західної України, репрезентує книжкові новинки.

В експозиції музею представлені стародруки, матеріали про творчість Маркіяна Шашкевича, Івана Франка, Осипа Маковея, Михайла Яцківа, Тимофія Бордуляка, Василя Стефаника, Андрія Чайковського, а також сучасних письменників, котрі підтримують творчі зв'язки з Бережанщиною, — Романа Лубківського, Дмитра Павличка та інші документи про діяльність Товариства книголюбів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео