На Тернопільщині шукають винних в алкогольному отруєнні неповнолітніх 

0858-1024x682

Впродовж минулої доби на Тернопільщині виявили трьох неповнолітніх із сильним алкогольним отруєнням. Дівчат відразу госпіталізували. 

Спершу двоє дівчат віком 13 та 14 років потрапили в Тернопільську обласну дитячу лікарню із важким алкогольним отруєнням. Як розповідають у поліції, неповнолітніх привезли зі спеціалізованого навчального закладу в Чортківському районі. Їх виявили вихователі від час вечірнього обходу та відразу викликали карету швидкої допомоги.

Із аналогічним діагнозом згодом до медичного закладу потрапила ще й 16-річна дівчина. Щоправда алкоголем вона отруїлась в гуртожитку одного з училищ Тернополя в компанії друзів.

Нині поліція шукає винних у важкому алкогольному отруєнні трьох неповнолітніх дівчат.

– Винні будуть притягнуті до відповідальності за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою попередження або накладення штрафу від 1 до 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За неповнолітніх, яким не виповнилось 16 років, відповідальність понесуть їх батьки та відповідальні особи за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, – повідомили працівники поліції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео