На Тернопільщині жінка придбала зимові рейтузи та зняла пороби за дев'ять тисяч гривень

гроші

За словами потерпілої, ще 27 січня біля будинку сусідів помітила невідому жінку ромської національності, яка продавала жіночі речі. Остання запропонувала свій товар й пенсіонерці.

Заходячи на подвір'я продавчиня сказала, що відчуває погану енергетику і може допомогти. Пороби знімала, викачуванням яєць. Після завершення обряду вона розбила яйце і з нього вилилась рідина з чорними рештками. Пенсіонерка злякалася, але незнайомка запевнила, що все буде гаразд після молитви над грошима, пише Досьє 102.

Потрібно 9 тисяч гривень, аби погана енергетика відступила. Жінка дала необхідну суму. Гостя сказала, що поверне гроші через 2 дні о 13:00. Проте старенька не повинна про обряд нікому говорити.

Прощаючись, ворожка залишила рейтузи, які вартували 70 гривень, не взявши за них гроші.

Проте 29 числа незнайомка не перетелефонувала, гроші не принесла і пенсіонерка зрозуміла, що потрапила в пастку шахраїв. Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР згідно статті 190 ККУ.  

Правоохоронці застерігають не вірити незнайомцям, не пускати сторонніх осіб в помешкання і не купувати жодних речей в гостей. Така довіра може завершитися втратою грошей та цінних речей.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео