Віра Олександрович

На «Водну арену «Тернопіль» додали 3 млн грн, а волонтерам «подарували» приміщення на стадіоні (фото)

Кілька приміщень комунальної власності у Тернополі віддали у безоплатну оренду, причому аж на 35 місяців.

Просив про це начальник міського управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть. Нагадаємо, на сесії 20 грудня було чимало цікавих питань. «Терен» про це докладно писав ТУТ і ТУТ.

Депутати2
Депутати2

Зокрема, депутати ухвалили рішення «Про затвердження додаткової угоди до договору між міською і обласною радою про міжбюджетний трансферт на співфінансування проекту «Будівництво гідротехнічних споруд веслувального каналу центру веслування і водних видів спорту з інфраструктурою «Водна арена «Тернопіль».

Отже, сторони домовилися внести зміни до попередньої угоди, а саме: у тексті договору цифри 6 950,773 замінити на 9 915,973. Тобто до кінця 2019 року місто додасть на важливий спортивний об’єкт майже 3 млн грн. Врешті було 31 «за».

Депутати5
Депутати5

Окрім того, Микола Круть попросив політиків надати в безоплатне користування (позичку) нежитлові приміщення комунального підприємства «Тернопільський міський стадіон» за адресою: просп. Степана Бандери, 15 Громадській організації «Логістичний центр допомоги бійцям АТО та ООС». Йшлося про площу у 114 кв. м., у тому числі - 81,8 кв. м. (північна трибуна сектор 17,18) для розміщення офісного приміщення і 32,2 кв. м. (східна трибуна, сектор 19) для розміщення технічних приміщень. Термін угоди - 35 місяців. Депутати не мали нічого проти – 30 «за».

Ще одне нежитлове приміщення надали в безоплатне користування (позичку) комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби» за адресою: вул. Замкова, 12. Нагадаємо, це – замок і його тепер частково використовуватиме комунальна установа «Тернопільська міська централізована бібліотечна система». Їм віддали 49,8 кв. м для розміщення бібліотеки. Причому також терміном на 35 місяців - 31 «за».

Депутати8
Депутати8

Дали згоду депутати і на ще одну угоду: надати в безоплатне користування (позичку) нежитлові приміщення комунального закладу «Дитячо-юнацький пластовий центр» за адресою: вул. Федьковича , 11 - місії «Комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської Єпархії УГКЦ». Загальна площа - 34,6 кв. м. Термін традиційний - 35 місяців. І цього разу у залі знайшлося 32 «за».

До речі, також Микола Круть просив депутатів підтримати пропозицію щодо оголошення 2020-го у Тернополі Роком молоді. «Терен» про це докладно писав ТУТ і ТУТ.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео