Дарія Шевченко

У Тернополі триває ремонт вулиці Хмельницького: що там планують зробити (фото)

До кінця тижня на цій ділянці заплановано влаштувати нижній шар асфальтобетонного покриття

У Тернополі вже тиждень ремонтують дорогу на вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від вул. В. Чорновола і до вул. С. Крушельницької. Наразі демонтовано старе асфальтобетонне покриття та облаштовано зупинку громадського транспорту. 

Як повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради, на ділянці виникли додаткові незаплановані роботи.

На жаль, на цій ділянці виникли незаплановані роботи, пов’язані з прокладанням додаткових електромереж та усунення проблем на газопровідних трубах. Окрім того, одночасно з ремонтними роботами вирішено підсилити відведення води з території залізничного вокзалу та, зокрема, з вул. Б. Хмельницького, – йдеться в повідомленні. – Працівники підрядної організації активно працюють, тож плануємо завершити ремонт вулиці швидше, аніж у встановлений термін - 1 червня.

До кінця тижня на цій ділянці заплановано влаштувати нижній шар асфальтобетонного покриття та зробити підняття рівня 47-ми колодязів каналізації.

Нагадаємо, рух автотранспорту на вулиці Богдана Хмельницького (від вул. В.Чорновола до транспортної розв’язки вул. С.Крушельницької – вул. Родини Барвінських) перекрили 6 травня. Запланований термін завершення робіт - 1 червня, проте при сприятливих погодних умовах ремонт планують виконати швидше.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео