На літньому вечорі у Збаражі зібрали гроші для війська

Понад сім тисяч гривень передали працівники Національного заповідника «Замки Тернопілля» у штаб національного спротиву для потреб українських воїнів, що стоять на захисті нашої держави на Сході України.

Кошти виручені від благодійного концерту, що відбувся на території Збаразького замку.

У концертній програмі взяли участь Заслужені артисти України Валерій Твін з Києва, Олена Волович, лауреати Всеукраїнських і міжнародних конкурсів співачка із сценічним ім’ям Марія з Луцька, Андріана Гарматюк, Надія Гураль.
Керівник групи артистів директор Всеукраїнського фестивалю «Зустрічі друзів» Сергій Бачинський відзначив, що такі ж концерти в рамках програми «Ваша величносте, Меценат» вони планують провести ще у Шумську та Чорткові. – Концерт у Збаражі переслідує дві мети, – зауважив пан Сергій, – Перша – відновити традиційні літні вечори, які ініціювали працівники НЗ «Замки Тернопілля», друга – допомогти воїнам та їх сім’ям. Загалом цього року ми уже передали 47 тисяч гривень для дев’яти сімей в області, де є хворі діти, з онкологічними та кардіологічними проблемами. Зараз ми акцентуємо увагу на тих дітках, чиї батьки воюють в зоні проведення АТО, вони в цей час особливо вразливі і потребують допомоги.

Джерело: Народне слово

 

Вибір читачів за тиждень

Відео