На місці загибелі Кузьми Скрябіна відкрили меморіал

У Дніпропетровській області поблизу села Лозуватка під Кривим Рогом, на місці загибелі відомого українського співака Кузьми Скрябіна, у суботу, 11  липня, відбулася церемонія відкриття пам’ятного знаку.

На відкритті меморіалу були присутні члени родини Андрія Скрябіна, зокрема його батько, дружина та дочка. Також зібралося чимало фанів співака.

Гранітний двохметровий пам’ятник був придбаний за кошти, зібрані шанувальниками творчості улюбленого українського виконавця. На меморіалі викарбувані слова молитви «Отче наш» та рядки з пісні Скрябіна «Пусти мене».

Організатор заходу Анастасія Кириченко розповіла, що під час церемонії відкриття священики відслужили молебень за упокій душ всіх загиблих на цьому місці і освятили пам'ятний знак. Як відомо, Кузьма не перший, хто загинув на цій ділянці дороги. Так, до нього тут в ДТП розбилося 16 людей.

Нагадаємо, 2 лютого під час дорожньо-транспортної пригоди за кермом джипа Toyota Sequoia перебував Андрій Кузьменко. На трасі він зіткнувся з молоковозом "Газ-53", що призвело до загибелі співака.

Джерело: «Преса України».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео