Тамара Коблик

Наркотиків майже на сто тисяч гривень вилучили у тернополянина

У квартирі «бізнесмена» поліцейські вилучили марихуану, марки ЛСД, таблетку «екстазі» та кілька грамів «амфетаміну»

Наркотиків майже на сто тисяч гривень вилучили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю Тернопільщини у місцевого жителя. Чоловік впродовж кількох місяців підпрацьовував закладчиком на одному із телеграм-каналів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Підозрюваний - тернополянин, 1999 року народження. Проживав у орендованій квартирі в центрі міста. Там він зберігав та фасував весь товар.

За попередньою інформацією, чоловік продавав заборонені речовини не лише методом закладок, але й передавав при особистих зустрічах. В ході перевірок стало відомо, що замовляв наркотики тернополянин через інтернет, а отримував на пошті.

Під час обшуків, проведених під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, у квартирі «бізнесмена» поліцейські вилучили марихуану, марки ЛСД, таблетку «екстазі» та кілька грамів «амфетаміну».

У ході спецоперації оперативники УБН з'ясували, що підозрюваний дозамовив товар. Проте забрати з пошти його він не встиг. Посилку перехопили поліцейські.

У ній був амфетамін, вартість якого на чорному ринку становитиме майже 100000 гривень. Встановили слідчі й те, що продавець займався махінаціями заради збільшення прибутку - періодично в амфетамін він домішував сторонні речовини такі як кофеїн чи соду.

Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 КПК. Йому оголосили підозру відповідно до ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео