Тамара Коблик

Назавжди 24: на Луганщині загинув «азовець» Андрій Криса

Світла пам'ять

15 січня, захищаючи Україну від російських агресорів,  під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області загинув наш земляк, 24-річний житель с.Волиця Андрій Криса. Про це пишуть на сторінці першого відділу Тернопільського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки у фейсбуці.

Свій військовий шлях Андрій розпочав майже одразу після вторгнення росії. Спочатку уклав контракт з ЗСУ, пізніше продовжив військову справу в бригаді НГ «АЗОВ». Молодий, амбітний, завзятий, енергійний, щирий, наполегливий, упертий, невідступний - це все про нього. Адже ще зовсім недавно він був тихим, малослівним і спокійним...війна внесла свої корективи, - йдеться у повідомленні центру комплектації.

Навіть перебуваючи на реабілітації після поранення, він рвався до своїх побратимів, тому що знав, що там він залишив часточку самого себе, своїх рідних людей, які потребують підтримки. Він повернувся в стрій, правда ненадовго.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Криси з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на війні загинув уродженець Тернопільщини Микола Морозюк.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео