Тамара Коблик

Назавжди 25 років: на Тернопільщині в останню путь провели Героя Івана Гордовського (фото)

Світла пам'ять

Борсуківська громада провела до місця вічного спочинку Героя Івана Гордовського. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Востаннє у рідній хаті, на рідній вулиці, у рідному селі та у храмі. Від сьогодні - вічний спочинок захисника поруч із вбитими на війні солдатами-односельцями. Його війна закінчилась, але усе, що загиблий зробив за свій час боротьби - безцінно для кожного із нас. Він захищав наші дні та ночі, охороняв наше небо пліч-о-пліч із побратимами, він був сміливим воїном, що дивився в очі смерті багато разів… - йдеться у повідомленні. - І вона таки забрала його молоде життя… Але назавжди залишиться памʼять про щирого та доброго хлопця, що воював за кожного із нас і віддав своє життя у боротьбі за волю, свободу та незалежність України.

Ракетний удар 21 січня 2024 року обірвав життя захисника, який був сином, братом, другом, побратимом, сусідом та однокласником.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Гордовського з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою. 

Нагадаємо, на Тернопільщину назавжди повернувся Герой Ігор Шилівський.

Фото зі сторінки Борсуківської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео