Тамара Коблик

Не падає духом: пораненому захиснику з Тернополя не вдалося врятувати ногу

Дмитро Лобач переніс вже шість операцій

Днями, в Національному Інституті хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова прооперували бійця з Тернополя - Дмитра Лобача. 

На жаль, врятувати поранену ногу захиснику не вдалося та Дмитро попри все не втрачає позитиву. 

Друзі, мабуть, як Ви вже зрозуміли по фотографії, 6 операція пройшла і нога таки пішла своїм шляхом. Ну, значить, буде нова і краща, - написав Дмитро на своїй сторінці у фейсбуці. - Я не падаю духом і тримаюсь. Попереду ще багато роботи. 7 операція на праву, потім загоєння, а тоді стабілізація, реабілітація і протезування.

Нагадаємо, збір коштів організував тернопільський історик і кулеметник окремої бригади територіальної оборони Володимир БірчакДмитру травмувало ноги від розриву міни. Завдяки роботі медиків чоловіка врятували та він у госпіталі в Харкові. 

Дмитро Лобач подякував усім небайдужим, які підтримали донатами його лікування і реабілітацію.

Наразі чоловік повідомив про закриття збору коштів.

Я ще раз хочу усім подякувати за донати і допомогу, на цей час я закриваю збір, бо вважаю, сума назбиралась достатня, - написав він . - По можливості буду звітувати і звісно, якщо буде нагода, то передам залишок іще комусь на допомогу, або моїм побратимам із 105 ТРО ЗСУ 83 го батальйону, які зараз на передовій і тримають оборону.
Фото зі сторінки Дмитра Лобача

Вибір читачів за тиждень

Відео