Ростислав Фук

На Тернопільщині затримали п’яного водія вантажівки

Прилад зафіксував 0.39 проміле алкоголю в крові

Сьогодні, 8 листопада, близько 7 години інспектори помітили водія вантажівки DAF, який не надав перевагу в русі автомобілям, які рухалися у супроводі спецтранспорту та спробував здійснити рух в колоні. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Правоохоронціі зупинили автомобіль та, спілкуючись з водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою алкотестера, на що той погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.39 проміле алкоголю в крові.

Патрульні склали на водія протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та винесли постанову за частиною 3 статті 122 (Ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями) КУпАП.

Патрульні нагадують, що за ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, передбачений штраф у розмірі 680 гривень.

Фото Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео