Ростислав Фук

Нетверезий водій сів за кермо та з’їхав у кювет (фото)

У ДТП дивом ніхто не постраждав

Сьогодні, 9 липня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від небайдужого громадянина, що на автодорозі М-30 Стрий - Ізварине водій автомобіля Renault з’їхав з дороги в кювет та, можливо, перебуває в стані сп’яніння. Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції області.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори переконалися, що водієві не потрібна медична допомога та з’ясували всі обставини події.

Під час перевірки відповідних документів, поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці за допомогою алкотесту, на що той погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 3.04 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму. Окрім того, водій керував авто без відповідних документів.

Патрульні склади на водія протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та винесли постанову за частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом без посвідчення водія) КУпАП.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео