Віра Олександрович

Незважаючи на війну: податки і збори жителі Тернопільщини сплачують справно

Понад 57 млн грн податків і зборів жителі Тернопільщини сплатили лише за 2 дні весни. Це – дуже приємна новина, зважаючи на нинішні обставили в Україні.

гроші

Такий факт оприлюднили у Секторі інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Тернопільській області сьогодні, 3 березня.

- Незважаючи на воєнні дії в нашій державі, суб’єкти господарювання з Тернопільщини проявили соціально відповідальну позицію і продовжують своєчасно сплачувати податкові зобов’язання до бюджетів усіх рівнів, - підкреслили у податковій. - Так, упродовж двох днів весни бізнес краю спрямував до Зведеного бюджету України аж 57,2 млн грн різних податкових платежів.

До слова, внесок нашого краю до державного бюджету вже склав 29,7 млн грн. Місцеві бюджети за цей час отримали 27,6 млн грн податків і зборів.

- Загалом у січні-лютому цього року зведений бюджет отримав 1,6 млрд грн податків і зборів від Тернопільщини, - уточнили податківці.

Нагадаємо, тернополян попросили вчасно повідомити про показники лічильників. До того ж, всі комунальні служби продовжують працювати у звичному режимі.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео