Незвичайний тернопільський гурт потрапив у список «Музичного блогу» ВВС (відео)

тт

Серед океану музичних гуртів і «різнобарв’я стилів» музиканти з Тернополя зуміли виділитись і не лише на фоні музикантів, а й завдяки стилістиці пісень.

Відтак «Tik Tu» ще донедавна грали лише вдвох, де вокал, флейта та синтезатор залишались для Наталії Багрій, а ось бас, клавішні та live семплування – за Романом Божко. Поповнення складу відбулось завдяки відомому тернопільському музиканту - Лесику Оmodada, він же покорив слухачів вправною грою на ударних.

Цікавий музичний стиль і гра на різноманітних музичних інструментах – «родзинка» «Tik Tu», завдяки неординарності музиканти потрапили до списку «Музичного блогу» ВВС, де посіли друге місце:

- Tik Tu - Shuma. І ось, коли здавалося, що рік майже закінчився, а основні релізи вже позаду, тернопільське тріо вистрілило своїм дебютом як остання хлопавка у новорочіну ніч. Альбом Shuma - це карнавал із музичних жанрів, темпів, настроїв і мов. Відчутно, що молоді, але дуже талановиті музики, все ще перебувають у пошуках, й іноді їхні блукання виринають шедеврами. Як і альбом Zapaska, робота Tik Tu - це швидкодіюча пігулка від нудьги, - пишуть у блозі.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=CDHZoe_rAXU[/embed]

Фото з відкритих джерел

Над відеозаписом працювали: Анна Перепелиця, Анна Московченко, Андрій Шурпенков, Данило Венгренюк, Марина Сидоренко, Юліанна Сліпченко

 

Вибір читачів за тиждень

Відео