Олена Чепіль

Нове медичне обладнання, теплопостачання та додатковий вхід: у Тернополі оновили педіатричне відділення (фото)

3 лютого у Тернополі відбулось відкриття оновленого Педіатричного відділення №6 КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня», що знаходиться на вул. Морозенка, 7. 

Відремонтоване відділення лікарні має вісім дільниць та обслуговує понад 6,5 тисяч дітей, які проживають у мікрорайоні «Сонячний».

- Медицина й надалі залишається одним із пріоритетів у роботі міської ради, особливо впродовж останніх років. Кожного року, приймаючи бюджет, ми окремо передбачаємо кошти для того, щоб зробити ремонт у наших медичних закладах та придбати нове медичне обладнання. Раніше у цьому педіатричному відділенні було три приміщення, два з них – це була поліклініка, а посередині поштове відділення, що створювало незручності для відвідувачів, особливо у зимовий період. Окрім цього, приміщення були занадто малі, – цитують Сергія Надала на офіційному сайті Тернопільської міської ради. 

Оновлене Педіатричне відділення

Оновлене Педіатричне відділення

Педіатричне відділення вже приймає маленьких пацієнтів

Одне суцільне відділення вдалось зробити шляхом перепланування двох приміщень та перенесення поштового відділення. Після ремонту поліклініка забезпечена належним теплопостачанням, подачею гарячої води, а також тут оновлено медичне обладнання. 

Ремонт педіатричного відділення №6 розпочався у Тернополі в 2021 році.  Після завершення робіт у медиків з’явилася можливість приймати хворих у сучасному боксованому відділенні, тут також облаштовано пандус та додатковий вихід.

Оновлене Педіатричне відділення

Оновлене Педіатричне відділення

Оновлене Педіатричне відділення

Педіатричне відділення

Фото міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео