Тамара Коблик

Обіцяли «золоті гори»: у Тернополі жінка знайшла онлайн-роботу і втратила 100 тис. грн

Зі слів заявниці, невідомі запропонували їй чималий дохід за написання коментарів в соціальних мережах, поширення повідомлень та перегляди відео

 

У соціальних мережах та телефонних месенджерах поширюється повідомлення про онлайн – заробіток. Мешканцям обіцяють великий дохід за примітивну роботу в мережі. Поліціянти нагадують, це - шахраї. За останній тиждень до правоохоронців звернулося кілька десятків людей, які за такою схемою аферистів втратили кошти. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Серед потерпілих – жителька обласного центру. Жінка спокусилася на онлайн-заробіток і, як наслідок, з її банківської картки було списано понад 100 тисяч гривень. Потерпіла із заявою звернулася до правоохоронців.

Зі слів заявниці, невідомі запропонували їй чималий дохід за написання коментарів в соціальних мережах, поширення повідомлень та перегляди відео. Але для здійснення оплати попросили реквізити банківської картки. Жінка без застережень надала дані і поплатилася за це.

Поліціянти закликають жителів області бути обачними, не перераховувати гроші на невідомі рахунки та не надавати реквізити банківських карток. Подбайте про свою фінансову безпеку та бережіть свої заощадження!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео