«Обираю жити своє єдине життя»: блогерка-мільйонниця з Тернополя зробила заяву хейтерам

Останнім часом скандал навколо родини блогерки не вщухає через її відпочинок на Мальдівах та заяву цивільного чоловіка про те, що він прийняв рішення переїхати разом зі своєю сімʼєю

Блогерка-мільйонниця з Тернополя Тетяна Пренткович на своїй сторінці в інстаграмі оприлюднила сторіс з попередженням про блокування хейтерів.Вона наголосила, що «обирає жити своє єдине життя». 

Нагадаємо, днями цивільний чоловік блогерки з Тернополя Тетяни Пренткович Андрій Гонковський заявив, що прийняв рішення переїхати разом зі своєю сімʼєю. За його словами, це одне з найскладніших рішень у його житті.

Андрій написав, що на переїзд вплинув скандал та погрози через відпочинок його родини на Мальдівах під час повномасштабної війни. 

Проте у своєму інстаграмі  блогер не вказав, куди конкретно переїжджатиме їхня сімʼя. Чимало читачів сприйняли, що за кордон, за що здійнялося багато критики та обурень.

До слова, на початку року Андрій Гонковський - виїхав за кордон як волонтер. Блогер повинен був відправитися до Польщі на благодійний захід, але опинився на Мальдівах зі своєю родиною. Відповідні кадри потрапили в мережу, після чого його захейтили. Згодом він писав, що отримує погрози від невідомих. 

Фото зі сторінки Тетяни Пренткович в інстаграмі

Вибір читачів за тиждень

Відео