Олеся Поліщук

Обласна рада обрала директора одного з музеїв Тернопільщини (фото)

9acabd3f9f96f4a2b8b20178753c29e7

У Тернопільській облраді відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора обласного комунального етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району.

Для участі у конкурсі надійшли документи від двох претендентів — Оксани Остап’юк та Марії Лиги. Під час першого засідання конкурсної комісії, яке відбулося 27 жовтня 2021 року, було прийнято рішення про допуск їх до участі в конкурсі.

- Конкурсна комісія заслухала публічні презентації проектів програм розвитку обласного комунального етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району на один і п’ять років від учасниць конкурсу, а також провела з ними співбесіди, - йдеться у повідомленні на сайті обласної ради.

Шляхом відкритого поіменного голосування члени конкурсної комісії визначили переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора обласного комунального етнографічно-меморіального музею Володимира Гнатюка у с. Велеснів Монастириського району Марію Лигу.

- Також прийнято рішення внести подання голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку щодо призначення Марії Лиги на посаду директора та рекомендувати протягом двох місяців з дня оголошення конкурсу здійснити призначення Марії Михайлівни на посаду.

Якщо голова обласної ради призначить Марію Лигу на цю посаду, вона працюватиме за контрактом.

b1aace86b24ee446da0f1d476891b393
b1aace86b24ee446da0f1d476891b393

Як повідомляв «Терен», одне з найвідоміших товариств Тернопільщини має нового голову.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео