Огляд найкращих моделей дитячих ліжок

Новини компаній

Із народженням дитини у новоспечених батьків з'являється величезна кількість клопотів, що пов'язані з доглядом за малюком. Ще до появи на світ дитини зазвичай купують найнеобхідніші речі, зокрема, ліжко та дитячий візочок

Класифікація дитячих ліжок

Найкращий варіант – це купити дитяче ліжечко трансформер, яке може міняти своє положення. У таких моделей знімаються дверцята, що дозволяє притиснути ліжечко до дорослого спального місця, щоб спростити догляд за малюком та не вставати кожного разу, коли дитина плаче. По мірі зростання малюка, є можливість опустити матрац, щоб збільшити висоту самого ліжка. Це потрібно, щоб попередити падіння дитини.

Проте наразі з’явилися нові моделі, які поєднують у собі одразу декілька товарів:

  • Манеж

  • Гойдалка

  • Ліжко

Деякі з моделей доповнені маятниковим механізмом, завдяки якому вдається заколисати дитину та приспати її. Це спрощує роботу батьків та дозволяє заощадити час. Найкраще себе показали моделі на сайті Avtokrisla.com з м'якими стінками, які перешкоджають травмуванню дитини. Саме такі моделі виготовляють відомі компанії, зокрема, chicco. Це багатофункціональний пристрій з металевим каркасом, на якому закріплена люлька, що може гойдатися. Головний недолік цього ліжка – невеликий термін використання, через те, що малюк дуже швидко виростає.

Як обрати універсальну модель дитячого ліжка?

Майбутні батьки, у яких ще немає дітей, зазвичай віддають перевагу стильним ліжкам. Головна вимога – це привабливий зовнішній вигляд та можливість вписати спальне ложе малюка в дизайн дитячої кімнати. Проте пізніше значна кількість покупців засмучуються через те, що ліжко не відповідає певним критеріям та вимогам. Не дивлячись на те, що досить стильно виглядають металеві ліжка для дівчаток, потрібно остерігатися їх придбання. Це пов'язано з тим, що ламелі ліжка охолоджуються, а маленька дитина не може контролювати свої рухи. Такі ліжка не дуже зручні, та дещо жорсткі, навіть якщо придбати ортопедичний дитячий матрац.

Якщо ви не плануєте робити ремонт у дитячій кімнаті найближчим часом, придбайте універсальне ліжко, яке прослужить дитині до п'яти або шести років. Є моделі збільшеної довжини або трансформери. Довжина ліжок може збільшуватися у міру зростання малюка. Якщо у найближчих планах зробити ремонт, не варто купувати дорогі моделі. Найкращий варіант – це найпростіше дерев'яне ліжко з маятниковим механізмом, яке дозволяє заколисувати малюка. Якщо немає фінансових можливостей, то віддавайте перевагу універсальним моделям від відомих виробників, які відрізняються сучасним дизайном та великою кількістю функцій.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео