Оксана Бучко

Орест Зуб на TEDxTernopil розкаже, як креативність працює у бізнесі

13900613_1138515019540301_1099835346_n

На початку року у Тернополі зареєстрували 2337 незайнятих громадян. Причини високих показників безробіття пов’язують не лише з відсутністю робочих місць, а й недостатньою кваліфікацією спеціалістів. Адже сьогодні ми маємо час змін у бізнесі.

Перед молодим поколінням постають нові професії. Підхід, який підприємці використовують для розвитку бізнесу, ставить нові цілі перед персоналом. Сьогодні саме креативність  є унікальним рішенням для бізнес-проблем.

Як скористатись з креативності для вирішення реальних бізнес-проблем розповість на конференції один із спікерів TEDxTernopil Орест Зуб. Креативність означає зміну способу бачення світу, що дає можливість створити  нові продукти.

“Доволі частенько у своїх постах, живих презентаціях, а також онлайн семінарах я вказую на те, що для реальних кардинальних змін потрібно, щоб у свідомості щось клацнуло”, - пише Орест у себе на сайті OpenMind. - Нейрони в мозку починають рухатися по-іншому і змінюється відношення до речей, а також бачення на життя.

Орест Зуб на сьогодні відвідав 45 країн різних континентів та займається 20 різними видами дистанційного заробітку. Професійна ціль спікера TEDxTernopil - це допомогти почати/розвинути бізнес 1930 людям. Вже зараз учасники навчань Ореста Зуба розпочали безліч успішних проектів. Яскравим прикладом є створення онлайн-платформи викладачки польської мови. Ще під час навчально-практичної роботи  по програмі TraveLEarning PRO львів’янка Станіслава Троцюк успішно заробила перші 8000 грн через Інтернет і заклала міцний плацдарм до побудови власного онлайн-бізнесу викладання польської – Kanapka.pl.ua.

І це лише один приклад людини, яка почала діяльність і не зупинилась. Тож яскравий приклад Ореста та його учнів уже скоро може стати прикладом для будування власних планів серед жителів міста Тернопіль.

Заздалегідь придбати квитки на подію можна на сайті TEDxTernopil.

Тема конференції – Сценарії розвитку малих міст.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео