Віра Олександрович

Особливу подяку журналістам на Тернопільщині висловили за нелегку роботу у час пандемії (фото, відео)

ОДА4

Представники обласної, районної і міської влади, різних контролюючих структур тощо сьогодні, 4 червня, урочисто вітали тернопільських журналістів із професійним святом. 

Нагадаємо, День журналіста із 1994 року святкують 6 червня. Того дня, що цікаво, відбудеться вже традиційна проща майстрів пера і клавіатури, камери і мікрофона до Марійського духовного центру, що у Зарваниці.

Яцина_вітання
Яцина_вітання

Власне, вітальні урочистості стартували із самого ранку. Першим представникам місцевих ЗМІ за співпрацю подякував начальник Головного управління ДПС в області Михайло Яцина.

– Незабаром Україна 27 рік поспіль відзначатиме День журналіста, адже 1994 року після народження нашої незалежної держави визначили 6 червня професійним святом представників мас-медіа, – каже він. – Саме цього дня Спілку журналістів України прийняли до Міжнародної федерації журналістів – найбільшої в світі організації професійних працівників ЗМІ. І це – дуже важливо!

Професія журналіста, за його словами, – відповідальна, творча, іноді ризикова. Вона вимагає швидкості думки, тонкого чуття, об’єктивності та точності. Причому читачі, глядачі і слухачі іноді навіть не здогадуються, яка копітка робота залишається «за кадром».

Облрада2
Облрада2

Традиційно здоров’я і всіх гараздів, а також здобутків на професійній ниві бажали журналістам і в Тернопільській облраді.

Оперативні, творчі, натхненні, сповнені новими, цікавими ідеями - це все кажу про наших журналістів, говорить заступник голови облради Володимир Болєщук. Ми разом із Михайло Головко та Ігор Сопель вітаємо вас із прийдешнім професійним святом. Від себе бажаю усім: творчої наснаги, вдалих матеріалів і наполегливості у досягненні нових висот у журналістській сфері. Дякую, що творите сучасну журналістику!

Облрада1
Облрада1

Міський голова Сергій Надал також привітав представників тернопільських ЗМІ, подякував їм за щоденну нелегку працю у формуванні суспільної думки і вручив подяки та цінні подарунки.

Завдяки вашій невтомній праці щодня, щогодини, щохвилини ми отримуємо оперативну інформацію про події у нашому місті, країні чи світі, каже він. Вам постійно доводиться адаптуватися до нових умов. Тож сьогодні хочу подякувати за вашу системну роботу і підтримку, яка починається з часу російської агресії.

Міська рада
Міська рада

На його думку, саме завдяки журналістам громадяни мали змогу знати правду у нелегкі часи і відбивати інформаційні атаки ворога. Особливу подяку медійникам мер висловив за нелегку роботу у час пандемії.

ОДА3
ОДА3

Голова ОДА, у свою чергу, висловив подяку журналістам за сумлінне виконання обов’язків в умовах епідемії коронавірусу і широке інформування громадськості про всі небезпеки COVID-19.

– Журналістика – це не просто робота, а стиль життя. І сьогодні ви показуєте приклад справжнього патріотизму, – наголошує Володимир Труш. – Ви – майстри слова, які формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію. Тому людьми, які обрали для себе фах журналістики, можна тільки захоплюватися. Ви завжди тримаєте руку на пульсі життя, в будь-який час. Завжди пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди і миру в суспільстві.

Презенти
Презенти

До речі, в обласній держадміністрації, окрім особистих подарунків окремим журналістам, підготували і подарунки для колективів найвідоміших ЗМІ. У спеціальних «кошиках» були крафтові продукти, які виготовляють місцеві підприємці: мариновані равлики, горішки у меді, вина і пиво власного виробництва.

Подяки
Подяки

Довідка. За оперативне висвітлення подій в області, високий професіоналізм і з нагоди Дня журналіста подяками голови обласної держадміністрації відзначили колективи: телекомпанії «TV-4», телеканалу «ІНТБ», телеканалу «Тернопіль1», газети «НАШ день», газети «Номер один», а також колектив ТОВ «Радіо ТОН».

ОДА
ОДА

ОДА2
ОДА2

Фото авторки, з сайту міської ради, а також - надані пресслужбою ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео