Тамара Коблик

Останній райцентр на Тернопільщині «здався»: в Чорткові таки дозволили продавати алкоголь

Продаж міцного алкоголю та пива у магазинах дозволили з 8.00 до 18.00, у барах та ресторанах – з 11.00 до 21.00

13 травня на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській міській раді розглянули питання про надання дозволу на продаж міцного алкоголю на території громади. Про це повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

Члени комісії вирішили дозволити продаж міцного алкоголю на території Чортківської громади, оскільки у всіх сусідніх населених пунктах продаж алкоголю дозволений вже давно. Також чимало магазинів дозволяли собі незаконно продавати алкогольні напої з-під прилавка, при цьому не сплачуючи акцизного податку.
 
Дозволити суб’єктам господарювання, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями на території Чортківської міської територіальної громади, продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вина у торгівельних мережах та об’єктах торгівлі з 8 год. по 18 год., а закладах ресторанного господарства – з 11 год. по 21 год. з 14 травня 2022 року, – йдеться у рішенні.
Окрім того, не продаватимуть алкоголь особам у військовій формі, працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям ЗСУ та територіальної оборони.
 
 
 
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео