Ростислав Фук

Перестало битися серце директора коледжу на Тернопільщині

Світла пам’ять

На 72 році життя упинилося серце Заслуженого працівника України, колишнього директора Теребовлянського вищого училища культури Миколи Виннічика. Про це повідомили на сторінці Теребовлянського коледжу культури і мистецтв.

Пам'ять про добру, талановиту, щиру і працелюбну людину назавжди залишиться у серцях працівників і студентів коледжу, - йдеться в повідомленні.

Панахида за померлим відбудеться сьогодні, 27 січня, о 19:00 в приміщенні Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв.

Чин похорону – 28 січня, о 12:30.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, близьким та колегам Миколи Виннічика з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять.

Довідка

Микола Виннічик – Заслужений працівник культури україни, «Відмінник освіти України», володар почесного знаку «Антон Макаренко», кавалер Ордена Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, Ордена Святої Покрови, академік Академії соціального управління зі спеціальності «соціальна політика». Народився 27 червня 1952 року в селі Заздрість Теребовлянського (тепер Тернопільського) району. Закінчив Київський державний інститут культури ім. О. Корнійчука та Державну академію керівних кадрів культури і мистецтв, спеціальність «Музичне мистецтво». З 1974 до 1997 року працював викладачем народних інструментів Теребовлянського культурно – освітнього училища. З 1997 року був завідувачем культури Теребовлянської районної державної адміністрації, заступником голови райдержадміністрації з політико-правових і гуманітарних питань. З 4 січня 1999 до 12 листопада 2020 року – директор Теребовлянського вищого училища культури.

Фото Теребовлянського коледжу культури і мистецтв

Вибір читачів за тиждень

Відео