Юля Вітюк

Пес Патрон може з’явитися на новій поштовій марці

Також «Укрпошта» випустить 5 мільйонів марок із «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

«Укрпошта» планує випустити поштову марку зі знаменитим чернігівським псом-сапером Патроном. Про це повідомила Телеграмна служба новин

Про це в інтерв'ю Forbes розповів керівник «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Наступного тижня ми оголосимо голосування. Хтось хоче марку з Путіним, щоби збулося пророцтво за аналогією з маркою з кораблем, — повідомив керівник «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Пес-рятувальник Патрон допоміг українським піротехнікам у Чернігівській області знешкодити понад 90 вибухонебезпечних предметів

Також він відзначив, що під час голосування можуть обрати й інші символи боротьби з російськими загарбниками.

Наприклад, малюнок, присвячений Збройним силам України, малюнок із цуценям, яке проводить розмінування, малюнок, присвячений волонтерам, малюнок «Доброго вечора, ми з України». Насправді, є багато тем, які заслуговують на те, щоби з’явитися на марках «Укрпошти». Яку виберуть, таку й випустимо, — пояснив він.

До слова, пес-рятувальник Патрон допоміг українським піротехнікам у Чернігівській області знешкодити понад 90 вибухонебезпечних предметів.

Також у травні «Укрпошта» запрезентує новий філателістичний витвір як продовження попереднього випуску. Про це вони повідомили у фейсбук.

Загальний тираж марок — 5 млн примірників з внутрішнім та міжнародним номіналами

Все почалося з фрази «Русскій воєнний корабль, іді …!», а закінчилося тим, що він справді пішов. Тож наступний аркуш матиме логічну назву — «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!».

Загальний тираж — 5 млн примірників з внутрішнім та міжнародним номіналами.

Фото «Укрпошти» та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео