Ростислав Фук

Вранці росія знову вдарила ракетами по Львівщині

Попередньо є влучання у той самий обʼєкт критичної інфраструктури, в який окупанти цілилися вночі

Під час повітряної тривоги, яку оголошували о 9:31 24 березня, ворог із літака МіГ-31К вдарив по Львівській області «кинджалами». Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, попередньо є два влучання у той самий обʼєкт критичної інфраструктури, в який окупанти цілилися вночі.

Вогнеборців, які гасили пожежу, вчасно попередили про атаку. Вони встигли переміститися у безпечне місце.

Нагадаємо, у ніч на 24 березня  росіяни атакували об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа.

Також під час масованого обстрілу України в ніч на 24 березня одна з крилатих ракет порушила повітряний простір Польщі. Це сталось о 4:23, повідомили у Міноборони Польщі, пише Уніан.

Сталося порушення повітряного простору Польщі однією з крилатих ракет, запущених цієї ночі авіацією дальньої авіації російської федерації. Цілями ударів були міста Західної України, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, ракета увійшла в польський простір поблизу міста Осердов Люблінського воєводства і пробула там 39 секунд. Протягом усього польоту за нею спостерігали військові радари.

Сьогодні вночі були запущені всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі. Серед іншого була активізована польська та союзницька авіація. Польська армія здійснює постійний моніторинг ситуації на території України та перебуває у постійній готовності до забезпечення безпеки повітряного простору Польщі, - кажуть у Міноборони Польщі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео