Ростислав Фук

Під час пожежі на Тернопільщині загинула пенсіонерка

Трагедія сталася 15 січня, о 10:19

До гасіння пожежі в селі Дичків на вулиці Зарічній Великогаївської громади долучалися рятувальники 15 січня, о 10:19. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області.

Прибувши на місце, в одній із кімнат пожежники виявили 92-річну власницю будинку без ознак життя. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку, стелю та стіни площею 1 м кв. Під час гасіння врятовано даний житловий будинок.

Загалом протягом 14 - 15 січня в Тернопільській області підрозділами ДСНС були ліквідовані 4 пожежі, врятовано 4 будівлі.

Так, 14 січня у Тернополі на вулиці Бродівська, 44 на першому поверсі триповерхової громадської будівлі виникла пожежа у виробничому приміщенні лазерної граверні. Вогнем знищено лазерний станок та картонні коробки загальною площею 20 м кв, пошкоджено один лазерний станок та облицювання стін приміщення площею 30 м кв.

Того ж дня, о 18:35 у селі Лисівці Товстенської громади горіла господарськоа будівля. Під час пожежі були знищені паливні брикети та речі домашнього вжитку площею 20 м кв, пошкоджено покриття та перекриття будівлі площею 25 м кв.

Також 15 січня, о 20:41 у Теребовлі на вул. Січових Стрільців, 37, на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку виникла пожежа. Вогнем знищено кухонні меблі, вікно, два газових котли, двері та речі домашнього вжитку загальною площею 10 м кв.

Рятувальники встановлюють причини загоряння та підраховують збитки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео