Віра Олександрович

Під військкоматом у Тернополі шикуються черги охочих підтримати армію (фото)

Кілька сотень чоловіків прибули у місцевий територіальний центр комплектування та соцпідтримки, що на вулиці Тролейбусній, 5.

У черзі стоять і зовсім юні, і чоловіки, яким по 50 і більше років із Тернополя і Тернопільського району. Така картина сьогодні, 25 лютого, дуже втішила керівництво нашого краю, адже тепер уже зрозуміло, що охочих підтримати армію та захистити наш край – чимало.

У черзі – не менш як 500 людей

- Просто зараз у Тернопільському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, - написав на своїй сторінці голова Тернопільської обласної держадміністрації Володимир Труш. - Разом переможемо! Дякую!

Тернополянин Юрко Кулик натомість написав: «Це - більше 500 чоловіків і жінок, які стоять у черзі до військкомату. Це - Тернопіль! З нами Бог і Україна!».

Обідня пора 25 лютого              

Нагадаємо, уночі на 25 лютого в Україні оголосили загальну мобілізацію – на період 3 місяці. Тож на сторінці Тернопільський обласний ТЦК СП начальник Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ігор Гусєв пояснив, кого стосується Указ Президента України №69\2022.

У черзі стоять і зовсім юні, і чоловіки, яким по 50 і більше років             

Фото зі сторінок  Володимира Труша і  Юрка Кулика

Вибір читачів за тиждень

Відео