Підгаєцький міліціонер опинився у потрібному місці у потрібний час

Викликав до закривавленої жертви «швидку».

За замах на вбивство, яке інкримінують 23-річному жителю Тернопільського району, передбачено покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Карету швидкої допомоги потерпілому викликав начальник Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ Юрій Кунька. Саме він побачив закривавленого чоловіка на вулиці і зупинився, щоб надати допомогу.

Як з’ясувалося, поранений – тернопільський таксист, який привіз до села Мужилова на Підгаєччині двох жителів Тернопільського району.

Один з чоловіків вийшов з таксі, а інший попросив від’їхати до лісосмуги, де, за його словами, родичка мала передати гроші, аби розрахуватися за послуги з перевезення. Там бандюга напав на водія. Зі свідчень останнього, спочатку клієнт пересів із переднього сидіння на заднє і в якусь мить накинувся на нього з ножем. Вартість людського життя оцінив у чотириста двадцять гривень – саме стільки мав заплатити за поїдку.

Водій миттєво відреагував на удар, і лезо ножа не зачепило артерію, куди цілився нападник. Ножові поранення таксист отримав у шию та верхні кінцівки.

Допоки медики надавали потерпілому медичну допомогу, правоохоронці райвідділу спільно з колегами з обласного управління внутрішніх справ розшукували підозрюваного. За декілька годин його затримали у лісі.

За словами Юрія Куньки, 23-річного жителя села Лучка Тернопільського району затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Відомості про дане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.15,ч. 1 ст. 115 КК України. Розпочато досудове розслідування.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео