Ростислав Фук

Пішов на фронт добровольцем: на Тернопільщині попрощалися з 34-річним Героєм (фото)

Іван Мороз загинув ще 12 січня у бою на Луганщині. Вічна пам’ять

У Гусятинській громаді прощалися з 34-річним військовослужбовцем Іваном Морозом сьогодні, 6 лютого. Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Іван добровольцем пішов на фронт. Був командиром 2 відділення 1 аеромобільно-десантного взводу 2 аеромобільно-десантної роти. 12 січня загинув у бою в районі селища Білогорівка Луганської області.

Похорон відбувся у селі Постолівка. Провести в останню путь прийшли односельці загиблого, жителі громади, представники влади, духовенство, військовослужбовці.

Під супровід оркестру жалобна процесія пройшла вздовж села до місцевої церкви Івана Хрестителя, де відбулася прощальна літургія за воїном, а опісля - до місцевого кладовища, де востаннє Герою віддали військові почесті. Рідним загиблого вручили прапор та Грамоту пошани і скорботи.

У пам’яті близьких Іван Мороз назавжди залишиться відважним патріотом, вірний присязі, який з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок – до останнього захищав Батьківщину, - йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Івана Мороза з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 2 лютого на Тернопільщині попрощалися з Героєм Володимиром Болотянським.

Фото Гусятинської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео