Ростислав Фук

Після ДТП на Тернопільщині пасажир потрапив до реанімації (фото)

Аварія трапилася 20 грудня, об 11:30 в селі Дарахів Микулинецької громади

Повідомлення про травмованого чоловіка надійшло на лінію «102» від чергового Теребовлянської лікарні 20 грудня. Травми пацієнт отримав у результаті аварії, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

ДТП трапилася об 11:30 в селі Дарахів Микулинецької громади. При виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водій «Fiat Scudo» на повороті виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із «Fiat Ducato». Внаслідок удару до реанімації потрапив 54-річний пасажир «Fiat Scudo».

Того ж дня на вулиці Об'їзна в Тернополі не розминулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій Renault Trafic виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz. У результаті ДТП кермувальник Renault отримав травми. Його госпіталізували.

Також у Тернополі на Майдані Волі під колеса автомобіля «Volkswagen Transporter» потрапив місцевий житель. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Йому лікарі надавали медичну допомогу.

Усі факти слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Нагадаємо, двоє людей загинули на дорогах Тернопільщини 20 грудня.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео