Віра Олександрович

Побратимів, доброчинців і волонтерів привітали зі святом добровольці з Тернопільщини 

У Добровольчому Українському Корпусі (ДУК) «Правий Сектор» - особливе ставлення до Дня добровольця.

Нагадаємо, таке свято відзначають сьогодні, 14 березня. Ця дата є своєрідним «професійним» святом для патріотів – побратимів і посестер, які із перших днів війни добровільно і безкорисливо стали на захист України і досі впевнено дають відсіч окупанту. Принагідно бійці подякували й своїм доброчинцям і волонтерам за поміч.

Вмотивовані, впевнені та ідейні, гартовані війною добровольці будуть воювати до повного знищення окупанта і визволення усіх українських земель! – запевняють у ДУК ПС. – За нагоди, вітаємо щиро усіх наших доброчинців і волонтерів, які щодня працюють, моляться, борються, аби ми могли успішно виконувати бойові завдання! Це і ваше свято! Все буде Україна! Разом до перемоги!

Станом на сьогодні, на захисті нашої держави стоять 4 окремих батальйони ДУК, уточнили на сторінці Правий Сектор / Тернопільщина, що у соціальній мережі «Фейсбук».

Йдеться, зокрема, про: 1-й окремий батальйон ДУК «Правий сектор» під командуванням друга «Да Вінчі», 2-й окремий батальйон ДУК ПС під командуванням друга «Хаммера» (ведуть бойові дії в обороні Києва та області), 3-й окремий батальйон під командуванням друга «Гонти» (воюють на південному і східному напрямках), а також – 4-й окремий батальйон під командуванням друга «Кулібіна». 

Окремі сотні ДУК ПС виконують бойові завдання у визначених Командиром ДУК ПС місцях у взаємодії з ЗСУ і СБУ у містах Чернігів, Харків, Сум та на інших напрямках, - додають добровольці.

До речі, бійці ДУК ПС мають унікальний воєнний досвід, адже не складали зброю від початку бойових дій на сході України у 2014 році

«Терен» також вітає сьогодні усіх лицарів духу, добра та відданості. Ваш подвиг назавжди буде вписаний у скрижалі історії як взірець патріотизму. Дякуємо Вам за героїзм, жертовність і готовність у важкий для країни час стати до оборони Батьківщини! Щиро бажаємо Вам перемоги, миру, здоров’я, благополуччя і злагоди у родинах.

Фото зі сторінки Правий Сектор / Тернопільщина

Вибір читачів за тиждень

Відео