Починається реконструкція площі Героїв Євромайдану

Майстри планують облаштувати відпочинкову зону, встановити монументальний пам’ятник Героям «Небесної сотні», відремонтувати комунікації і дорогу. Роботи мають завершити до Дня Незалежності.

«Дану ділянку ніхто не ремонтував понад 30 років, - каже міський голова Сергій Надал. - Тут є торгові місця, інша частина у занедбаному стані. Тому ми хочемо реконструювати цю територію, адже теперішній вигляд площі не гідний тих імен, яких ми вшановуємо. Було б добре завершити до Дня Незалежності також і пам’ятник Героям Небесної сотні, проте ми хочемо до цього часу хоча б закласти основу. Проект пам’ятника замовлено, рахунок для збору благодійних коштів відкритий. Ми встановимо пам’ятник у залежності від того, наскільки швидко вдасться зібрати кошти, тому закликаємо усіх тернополян долучитися до цієї справи».

Нагадаємо, що на площі Героїв Євромайдану буде встановлено пам’ятник Героям «Небесної сотні», який переміг у бліц-конкурсі. Це робота скульптора, Заслуженого художника України Романа Вільгушинського і Заслуженого архітектора України Івана Жовнича.

Кошти можна перерахувати із призначенням платежу «На спорудження пам’ятника Героям «Небесної сотні» за наступними реквізитами:

p/p 35425305048629

банк ГУДКСУ у Тернопільській області

МФО 838012

ЄДРПОУ 02230572

46001 м. Тернопіль, б-р. Т.Шевченка,1

Тел. (0352) 42-06-72.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео