Юля Вітюк

Подивитись на «Зимову казку у Настасові» приїжджають повними автобусами (відео)

7

Щоб зустрітись з Миколаєм та побачити «Зимову казку» на власні очі, майже сотня дітей з Поморянської та Золочівської громад Львівської області завітали в Настасів. Поїздку організував народний депутат України Тарас Батенко на запрошення свого колеги Івана Чайківського.

- Це велике дійство, справжнє свято, відчуваємо себе справді в казці, ми зустрілись з Святим Миколаєм. Діти відчувають прекрасну атмосферу свята, і це - найголовніше, заради чого хочеться жити, працювати і творити, — говорить Тарас Батенко, народний депутат України («За майбутнє»).

Pasted into
Pasted into

- Мені надзвичайно приємно, що ми можемо дарувати людям радість, а це, мені здається, найбільша міра визнання. Я щасливий, що нам вдалося разом з командою зробити щастя для людей, - розповідає Іван Чайківський, народний депутат України. 

Спершу гості завітали в церкву Вознесіння Господнього, де молились та говорили про Святого Миколая, про його милосердя. Після чого діти зустрілись і з самим Чудотворцем. 

Pasted into
Pasted into

Pasted into
Pasted into

Pasted into
Pasted into

- Ми почули про таке чудесне місце, як тут, і вирішили привезти дітей, показати справжню новорічно-різдвяну казку. Емоції надзвичайні, діти в захоплені від цієї події. Миколай зустрічав їх, вони розповідали вірші, співали пісні, — ділиться Мар’яна Стецюра, координаторка Жіночого руху «За майбутнє» Львівщини.

Pasted into
Pasted into

Pasted into
Pasted into

Pasted into
Pasted into

Також малеча вчилась виготовляти новорічні іграшки та сувеніри.

- Тут дуже все красиво і гарно, побачила Миколая, він - як у казці, — говорить Юля.

Працюватиме Офіс Миколая до 26 грудня, а новорічно-різдвяна локація «Зимова казка у Настасові» до 22 січня.  

Pasted into
Pasted into

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uVWc1VnKtnA[/embed]

Фото Ярослава Стареправо

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео