Поки теребовлянські депутати чухають потилиці, книгозбірню роз’їдає грибок

бібліотека

На сесійному засіданні Теребовлянської районної ради 22 лютого вчергове не розглянули питання про те, аби передати центральну районну бібліотеку на баланс місцевої міської ради. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила директор закладу Наталія Михно.

Райрада не має коштів на утримання бібліотеки, але вже два роки зволікає з вирішенням проблем книгозбірні. Між тим, поки депутати діють за схемою «І сам не гам, і іншому не дам», стіни там роз’їдає грибок, підлога провалюється, книжки й книжкові полиці вкриваються цвіллю, бо приміщення – сире, та ще й аварійне.

Директор Наталія Михно зреагувала на хронічне зволікання депутатів емоційно, але справедливо:

-В цікавому часі живемо у нашій Теребовлі! В часі, котрий схожий на камертон, який сьогодні дуже чітко увиразнює для нас завжди присутніх у Теребовлі людей із цінностями творення і виявляє імітаторів !  Теребовлянська райрада - це структура наповнена ІМІТАТОРАМИ роботи! Перепрошую за відвертість, але питання про передачу приміщення бібліотеки, по вулиці Князя Василька, 105, не винесли сьогодні на сесію!!!  Отже, райрада маючи у власності приміщення центральної районної бібліотеки ( і не маючи коштів на утримання бібліотеки і розвиток бібліотеки) уже ДВА роки не може передати бібліотеку Теребовлі!!! ДВА РОКИ ці «паперові глиби» не можуть грамотно виписати ОДИН документ - рішення про передачу приміщення місту !  Слава децентралізації, і якнайшвидше, будь ласка!

Вибір читачів за тиждень

Відео