Ростислав Фук

На Тернопільщині поліцейські продовжують вилучати автомобілі за водіння в нетверезому стані

Загалом станом на 24 березня правоохоронці вилучили уже 88 транспортних засобів у нетверезих водіїв на території області.

Співробітники поліції Тернопільщини продовжують роботу щодо виявлення осіб, які сіли за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Порушників притягують до адмінвідповідальності, а їхні транспортні засоби вилучають та передають на потреби Збройних сил України. Про це повідомили на сторінці поліції Тернопільської області.

За інформацією Управління патрульної поліції в Тернопільській області, 23 березня патрульні виявили шістьох водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На порушників складені адмінматеріали за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм доведеться сплатити 17 тисяч гривень штрафу та їх позбавлять водійських прав на рік, – йдеться в повідомленні.

У нетверезих водіїв транспортні засоби вилучили та помістили на майданчики тимчасового тримання до часу їх передачі для потреб оборони України. Такі дії визначаються Законом України «Про передачу, примусове відчуження та вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану».

Фото зі сторінки поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео