Ростислав Фук

Поліція розслідує розбійний напад у центрі Тернополя

Поблизу залізничного вокзалу на 34-річного чоловіка напав невідомий, вдарив його і відібрав мобільний

поліцейські.шеврон. поліція

Розбійний напад на 34-річного тернополянина розслідують правоохоронці. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Подія сталася 31 липня близько 22 години. Повідомлення про напад до поліцейських надійшло від лікарів. До них за медичною допомогою з травмою голови та обличчя звернувся 34-річний чоловік.

Під час спілкування з потерпілим з’ясувалося, що тернополянин повертався додому і на зупинці біля залізничного вокзалу очікував маршрутку. Раптово до нього підбіг незнайомець, вдарив в обличчя та витягнув з кишені мобільний телефон. Потерпілому вдалося наздогнати зловмисника, проте той ще більше побив його та зник у невідомому напрямку.

За кілька годин правоохоронці встановили особу нападника та його місцеперебування. Нам виявився неодноразово судимий 35-річний житель Ужгорода, який наразі мешкає у Тернополі. Мобільний телефон потерпілого він встиг продати на ринку, поліцейські встановлюють особу покупця.

Порушника помістили в тимчасовий ізолятор за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вирішується питання про оголошення мешканцю Закарпаття  підозри у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений в умовах воєнного стану) та обрання запобіжного заходу. За це може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Нападником виявився неодноразово судимий 35-річний житель Ужгорода, який наразі мешкає у Тернополі

Фото з відкритих джерел та Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео