Тамара Коблик

Понад 100 тернопільських захисників отримали ургентну стоматологічну допомогу на Донецькому напрямку

Загалом за час роботи мобільного кабінету надали стоматологічну допомогу понад 1440 захисникам

Мобільний стоматологічний кабінет продовжує працювати та надавати стоматологічну терапевтичну й хірургічну допомогу військовослужбовцям, що на передовій. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Так, лікарі-стоматологи Тернопільської міської стоматологічної поліклініки надали стоматологічну допомогу понад 100 захисникам на донецькому напрямку.

Наразі мобільний стоматологічний кабінет переїхав на позиції та продовжує свою роботу вже на запорізькому напрямку, де лікує захисників.

Загалом за час роботи мобільного кабінету лікарі-стоматологи КНП «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка» надали стоматологічну хірургічну та терапевтичну допомогу понад 1440 захисникам, які воюють на передовій.

До слова, проєкт мобільної стоматології реалізували у Тернополі у серпні 2022 року. Кабінет має відповідне стоматологічне обладнання, інструментарій, медикаменти для лікування у польових умовах. Його допомогла втілити місцева фірма «Галіт», яка займається виробництвом стоматологічного устаткування.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео