Тамара Коблик

«Посадили бараболі і готові вийти на сцену»: у Тернополі виступатимуть Los Colorados

Виручені кошти перерахують благодійному фонду Musicians defend Ukraine, який опікується музикантами на передовій

24 червня о 19:00 у Na пошті відбудеться благодійний концерт, присвячений 15-річчю тернопільського гурту Los Colorados. Підігріватиме публіку музична банда «Green silence» зі Львова.

Посадили бараболі і готові вийти на сцену, - повідомляють організатори концерту. - Прародителі агро-алко-фольку, романтики з великого поля, енергійні та дотепні Los Colorados дадуть благодійний концерт з нагоди 15-річчя!
Придбати квитки можна за посиланням.
 
Виручені кошти перерахують благодійному фонду Musicians defend Ukraine, співзасновником якого є колишній ударник гурту-іменинника Лесик Драчук.

Перший виступ гурту відбувся 21 квітня 2006 року і ця дата вважається днем його заснування, пишуть у Вікіпедії. Засновниками гурту були Руслан Приступа (вокал), Ростислав Фук (гітара, вокал), Сергій Масик (бас-гітара, вокал), які працювали разом в одному офісі в Тернополі. У своїх виступах хлопці представлялися як гурт із села Тетильківці, хоча насправді більшість виконаців живе в Тернополі і лише Руслан Приступа — в сусідньому з Тетильківцями селі. За словами виконавців, вони є засновниками нового стилю — «агро-алко-рок».

Першою піснею гурту була пісня «Помідори». У 2008 році гурт запрошений на місцеве телебачення в Тернополі, де вони презентували кілька своїх композицій, серед яких була інтерпретація відомої пісні Кеті Перрі «Hot N Cold». Публікація виступу гурту й особливо цієї пісні на YouTube стала сенсацією, особливо у США та інших країнах світу. Їхній дебют також з'явився на американському телебаченні. Станом на сьогодні кліп гурту Los Colorados передивилося в мережі інтернету більш майже 5 млн глядачів, а переспів пісні Du Hast гурту Rammstein - майже 10 мільйонів. У 2012 році гурт підписав контракт з німецьким лейблом Motor Music та почав активно гастролювати країнами Європи.

Фото з фейсбук-сторінки Los Colorados

Вибір читачів за тиждень

Відео