Орест Сарматський

Посеред дня на дорозі у Тернополі вирвали з рук дитину

101012241_1127072380995130_4198382354915393536_n (Copy)

Завдяки зверненню небайдужих громадян, патрульні змогли запобігати трагічним наслідкам.

Як повідомляє патрульна поліція Тернопільської області, напередодні близько 16 години патрульні отримали повідомлення від небайдужої громадянки, що на вулиці Лесі Українки на дорозі сидить жінка з ознаками сп'яніння та тримає на руках малолітню дитину.

– Поліцейські негайно прибули за вказаною адресою та виявили громадянку 1983 року народження з явними ознаками наркотичного сп'яніння, яка сиділа на проїжджій частині, тримаючи на руках маленького хлопчика. Інспектори спробували заспокоїти жінку, але остання поводилась агресивно, нецензурно висловлювалася та говорила речі, що не відповідають дійсності. Крім того, вона, не розраховуючи силу, стискала дитину, від чого хлопчик плакав та міг отримати тілесні ушкодження, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що патрульним вдалося на мить відволікти громадянку та все ж забрати від неї хлопчика. На щастя, життю та здоров'ю дитини тепер нічого не загрожувало, тож інспектори посадили малечу до службового автомобіля, щоб заспокоїти. На місце прибула карета швидкої медичної допомоги, яка забрала жінку до психоневрологічного відділення.

Історія закінчилася тим, що патрульні зв'язалися з бабусею та дядьком хлопчика, котрі прибули на місце події та забрали малечу додому.

Усі обставини цього випадку з’ясовуються.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео