Потерпіла в аварії висунула претензії водію через три тижні

26 червня на Тернопільщині сталося дві ДТП. Про третю стало відомо щойно.

На автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка, у селі Смиківці, водій автомобіля “Тойота-Лендкрузер”, рухаючись в напрямку Тернополя, збив велосипедиста, 1950 року народження. Потерпілого не госпіталізовували, загрози його життю немає.

Ще одна інформація про аварію надійшла о 17.27 у Тернопільський міськвідділ міліції. Невідомий повідомив, що у дворі будинку на вулиці Степана Бандери ДТП з потерпілими.

Наряд державтоінспекторів, який виїхав на місце пригоди з’ясували, що водій автомобіля “Мерседес–320″ збив пішохода, 1931 року народження. Останню з переломом кістки обличчя госпіталізували в обласну лікарню.

Із заявою в Заліщицький райвідділ міліції звернулася жителька села Новосілка. Жінка повідомила, що ще шостого червня вона отримала тілесні ушкодження під час дорожньо-транспортної пригоди.

У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що житель Тернополя, керуючи автомобілем “ЗАЗ ЧЕРІ АМУЛЕТ”, зіткнувся з автомобілем “ФОРД ЕСКОРТ”. Останнім керував чоловік без посвідчення водія. Потерпіла перебувала з ним у салоні авто.

Шостого червня, в день ДТП, водії та пасажири від меддопомоги відмовилися, мотивуючи, що ушкоджень не отримали. Відносно водія без прав правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 124 КУПАП – Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

Проте 26 червня пасажирка з автомобіля “ФОРД ЕСКОРТ” написала заяву про ДТП та надала виписки з лікарні про травми різного ступеня тяжкості. Триває слідство, інформує dosie102.te.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео