Ростислав Фук

Житель Київщини хотів продати тернополянину позичене в товариша авто

Підозрюваний попросив у потерпілого тимчасово позичити автомобіль, щоб поїхати у справах

unnamed

До Тернопільських правоохоронців надійшла інформація від жителя Київщини про те, що у нього викрали автомобіль марки «Fiat Doblo». Зі слів потерпілого, до крадіжки причетний його знайомий, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Підозрюваний попросив у потерпілого тимчасово позичити автомобіль, щоб поїхати у справах. Чоловік погодився та дав йому ключі та свідоцтво про реєстрацію авто. Проте машину знайомий не повернув і на зв’язок не виходить.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місцезнаходження підозрюваного. Це – 30-річний житель Київської області.

Як з’ясувалося, фігурант вже встиг продати чужий автомобіль жителю Тернополя. Покупця переконав, що машина належить йому. Взяв більшу частину завдатку та домовився, що пізніше оформить угоду купівлі-продажу. Поліцейські розшукали покупця, авто вилучили та помістили на арештмайданчик, – йдеться в повідомленні.

Жителю Київщини слідчі оголосили підозру за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео