Праві Тернопільщини б’ють на сполох: міліцейсько-суддівське свавілля набирає обертів (Відео)

Виникає питання: Начальник УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол – це порожнє місце для міліцейського начальства інших областей? 

За ухвалою слідчого судді із суду міста Рівного Головчака М.М., до Тернополя прибула озброєна група «Беркуту» (це не обмовка, саме так вони представилися)… Пси системи без погонів та посвідчень приїхали на вулицю Білецьку затримувати активіста «Правого сектора», повідомляє pravyysektor.info. Не маючи жодних законних підстав, цей давно неіснуючий озброєний підрозділ спробував викрасти патріота…

«Беркутівській» банді це вдалося в іншому місті Тернопільщини – Кременці. Напередодні був викрадений член «Народної ради» Віталій Ващенко, котрого при затриманні сильно побили.

Виникає питання: начальник УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол – це порожнє місце для міліцейського начальства інших областей?.. Про слідчі дії на території, за яку відповідає, він дізнається в останню чергу! І то від тих, проти кого ці дії робляться! Чи пан Богомол нас обманює?

Цікаво звучить і посада слідчого, за чиїм поданням видана судова ухвала – «старший слідчий відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями». Це легальні патріотичні організації тепер злочинці? Вочевидь, саме для таких Аваков придумав указаний відділ.

Чинуші, не можна жити за принципом «друзям – все, ворогам – закон»! Не провівши справедливого очищення лав суддів, міліції, прокуратури, ви не маєте морального права судити і переслідувати взагалі.

Нашому побратиму пред’являють «смітникову люстрацію». Власне, «смітникова люстрація» кременецької судді Варневич є лише наслідком. А сама проблема, котра не вирішена до сьогодні – це її одіозні корумповані рішення. 70% з них потім скасовує апеляційний суд! Тернопільський осередок ПС неодноразово робив акції із захисту наших правих люстраторів.

На землі предків пануватиме справедливість!


Вибір читачів за тиждень

Відео