Оксана Бучко

Представник команди «За майбутнє» прагне попри все зберегти Тернопільську область на мапі України  

120223314_171113094621649_7191316142828535324_o

Представник команди «За майбутнє» Володимир Гульовський уже був депутатом різних рівнів. Він має величезний управлінський і політичний досвід. Очолював Збаразьку РДА, працював у Тернопільській ОДА, сьогодні – комерційний директор одного з тернопільських підприємств. На виборах 25 жовтня балотується у кандидати до Тернопільської обласної ради. Одне з головних завдань – збереження Тернопільської області на мапі України при адміністративно-територіальному поділі.

Сім фактів про Володимира Гульовського публікують у групі «Тернопільщина За майбутнє»:

1. Народився 7 червня 1975 року в с. Шили Збаразького району. Закінчив ТНПУ (вчитель географії та історії), Волинський державний університет (кваліфікація юрист, спеціальність правознавство) і Академію державного управління при Президенті (магістр).

2. Очолював регіональний штаб кандидата у Президенти України Віктора Ющенка і брав активну участь у Помаранчевій революції. Був на Майдані і під час Революції Гідності.

3. У 2002-2006 роки депутат Збаразької районної ради. Упродовж 2006-2015 років депутат Тернопільської обласної ради (протягом двох каденцій). Був заступником голови постійної комісії з питань бюджету.

4. У 2005-2008 роках, 2010-2011 роках очолював Збаразьку РДА. Головну увагу в роботі приділяв залученню інвестицій і належному використанню земель сільськогосподарського призначення.

5. У 2008-2010 роках начальник головного управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту ОДА. Доклався до створення обласних програм з фінансування молодіжних патріотичних ігор і вишколів, таких як «Гурби-Антонівці».

6. Дуже любить подорожувати з рідними Тернопіллям, відкривати для себе цікаві туристичні місця. Переконаний, що наша область із найбільшою кількістю замків та історичних пам’яток має величезний туристичний потенціал. Потрібно ще створити якісну інфраструктуру, щоб до нас приїжджали іноземці

7. Одружений, з дружиною Іванною виховують двох дітей — Андрійка і Яринку.

Три мети:

  1. Головним завданням вважає збереження Тернопільської області на мапі України, адже є реальна загроза, що в ході проведення територіально-адміністративної реформи її розформують.
  2. Належне фінансування молодіжно-патріотичних програм, проєктів соціально-економічного розвитку області та розбудови об’єктів інфраструктури (насамперед у туристичній галузі).
  3. За допомогою спеціальних програм, надання пільг та залучення інвестицій допомогти розвитку місцевих підприємців.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео