Президент України присвоїв звання «Мати-героїня» Надії Свідніцькій із Чорткова (фото)

DSC_0531

Президент України Володимир Зеленський підписав указ «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня». За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначили Надію Свідніцьку із Чорткова – матір п’ятьох дітей.

Надії Свідніцькій 51 рік, вона – багатодітна матір, яка народила та виховує п’ятеро дітей. Вона створила у сім’ї усі необхідні умови для навчання та виховання дітей: діти здобувають освіту, розвивають творчі здібності, формуються їхні високі духовні та моральні якості. Надія Миколаївна зарекомендувала себе сумлінною, наполегливою, працелюбною, відповідальною, чесною, користується заслуженою повагою та авторитетом. У родині Свідніцьких панує атмосфера добра, взаєморозуміння та товариськості.

DSC_0524
DSC_0524

DSC_0525
DSC_0525

Із отриманням звання «Мати-героїня» Надію Миколаївну привітали заступник міського голови Чорткова Віктор Гурин, керуюча справами виконавчого комітету Ольга Череднікова, начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук та начальник відділу молоді та спорту Віктор Нагірний.

«Щиро бажаємо вашій родині радості, достатку, тепла! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили та виховали!» – зазначив Віктор Гурин у вітальному слові. 

DSC_0529
DSC_0529

[caption id=«attachment_335859» align=«aligncenter» width=«1024»]

DSC_0521
DSC_0521

Фото ЧМР[/caption]

Вибір читачів за тиждень

Відео