Оксана Бучко

Про славнозвісний TEDx, що допоможе Тернополю вдосконалитися

13817179_666387590186851_1840180565_n

Як перетворити Тернопіль із міста поганих доріг, забудованих парків і  перенасичених МАФами площ на перспективний для життя обласний центр, знають  спікери конференції TEDx. Подія цієї світової спільноти вперше відбудеться у Тернополі уже 1 жовтня. Тож запрошуємо на TEDxTernopil, тема конференції - Сценарії розвитку малих міст.

Конференція TED славиться своїми лекціями (TED Talks), які охоплюють технології, розваги, дизайн, природничі науки, мистецтво, освіту, культуру, бізнес, глобальні проблеми та сталий розвиток — широкі сфери тем, що разом формують наше майбутнє.  Мета події — об’єднати новаторів, що готові ділитись власними і сприймати інші ідеї, сприяти взаємному розвитку та натхненню, а також ініціювати дискусії на суспільно важливі теми.

Команда TEDxTernopil і усього світу TEDx переконані - немає нічого сильнішого, ніж ідея, час якої настав.  Ідея, що прославить будь-яке місто, зробить його особливим і комфортним для його мешканців.

Як реалізувати це на ділі, а не лише на словах, розкажуть  спікери конференції TEDxTernopil -  CEO&Founder Hoshva PR, Hoshva DGTL, DOT_DOT innovation ОКСАНА ГОШВА,  мандрівник, блогер та онлайн підприємець ОРЕСТ ЗУБ, керівник Відкритого Університету Реформ, коуч в International Republican Institute ІВАН ОМЕЛЯН,  CEO DevRain Solutions, PhD, Microsoft Regional Director ОЛЕКСАНДР КРАКОВЕЦЬКИЙ, Ігор Солодов. Найочікуваніших спікерів команда поки що не висвітлює і звісно буде один таємничий гість.

- Формат виступу – це презентація спікера, тривалістю до 18 хвилин, – говорить ліцензіат TEDx конференції Марія Загірська. -  Є промови і на 3-4 хвилини. За такий час автори встигають викласти суть свого винаходу. Часто їх ідеї варті Нобелівських нагород. Спікери поділяться своїми відкриттями, досвідом взаємодії та розвитку громади у малих містах, індивідуальними досягненнями та новинками сучасності, що дотичні до кожного. Адже зміни у місті, де ми живемо, розпочинаються із нас самих.

TEDxTernopil проведуть у Тернополі 1 жовтня 2016 року у «Палаці Кіно» (вул. Івана Франка, 8).

Детальніше про подію можна дізнатись на tedxternopil.com

 

Вибір читачів за тиждень

Відео