Ростислав Фук

На Тернопільщині мотоцикліст збив пішохода, а водійка на Renault з'їхала у кювет

Протягом минулої доби в області сталися 4 ДТП з травмованими. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

дтп

Троє пішоходів травмувалися на дорогах Тернопільщини 1 лютого. За добу слідчі зареєстрували чотири ДТП, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області. 

Повідомлення від фельдшера екстреної медичної допомоги про аварію надійшло о 9:55 на лінію «102». При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Deawoo Lanos збив жінку 1964 року народження. Потерпіла переходила проїзну частину дороги на зелений сигнал світлофора. Її з травмами госпіталізували до лікарні. 

Звернулася за меддопомогою того ж дня і пасажирка автомобіля Renault Clio. 32-річна жінка була в салоні авто, коли його водійка не впоралася з керуванням та з'їхала у кювет. Аварія сталася у селі Мишковичі Тернопільського району. Потерпілу доправили в неврологічне відділення. 

Ще одну ДТП зареєстрували слідчі на автодорозі Вишнівець - Ланівці в Кременецькому районі. Сімнадцятирічний мотоцикліст, обганяючи попутний транспорт, збив 14-річного пішохода. Юнак йшов лівим узбіччям дороги. Йому надали меддопомогу, але не госпіталізовували. 

Чергове повідомлення про ДТП надійшло на лінію «102» о 20:11. Додзвонювач сказав, що на вулиці Будного в Тернополі водій автомобіля Volkswagen Tiguan збив жінку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Її доправили до лікарні.

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео