Тамара Коблик

Протягом святкових вихідних тернопільські патрульні зупинили 25 водіїв напідпитку

Поліціянти нагадують, що у новорічну ніч комендантська година не скасована. Діятиме з опівночі до 5 години ранку

 

У різдвяно-новорічні свята поліціянти Тернопільщини працюють у посиленому режимі. У період з 23 по 25 грудня суттєвих правопорушень не задокументовано. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За даними поліції, виявлено 25 громадян, котрі керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На них складено адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП. Також задокументовано майже три сотні порушень правил дорожнього руху та 27 завідомо неправдивих викликів спеціальних служб.

Посилений варіант служби поліція нестиме до 2 січня. Понад чотири сотні поліціянтів щодоби заступатимуть на патрулювання, аби вчасно реагувати на повідомлення громад та забезпечувати публічний порядок.

Поліціянти нагадують, що у новорічну ніч комендантська година не скасована. Діятиме з опівночі до 5 години ранку. Тому прохання до жителів області пам’ятати про це і не порушувати обмежень воєнного часу. Діє також заборона на використання піротехнічних засобів.

Безпека на дорозі - це ще один важливий момент, який не залишиться поза увагою правоохоронців. На автошляхах Тернополя та області зросте кількість патрулів.

Читайте також: На Тернопільщині під час комендантської години поліціянти патрулюватимуть разом із працівниками військкоматів 

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео